SERVEIS

Escola Pia

Col·laboracions

Des de la Residència Sant Marc, col·laborem amb diferents escoles, fundacions, empreses i entitats, per a oferir un millor acompanyament als nostres residents.

Amb l’Escola Pia Santa Anna i l’escola Angeleta Ferrer oferint activitats intergeneracionals, ja que creiem que son propostes molt beneficioses per a l’individu i la societat i constitueixen un instrument efectiu per a l’enfrontament de l’envelliment actiu. 

Des de la Fundació Iluro de Mataró, ens ofereixen un servei de bicicletes per a la gent gran. Aquest innovador servei és possible gràcies a la utilització de tricicles elèctrics especialment adaptats. Aquestes activitats, ens ajuden a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de la gent gran.

I amb el Mestre Pelut traballem l’estimul·lació amb gossos, ja que això ens ajuda a treballar les funcions motrius i l’estimulació sensorial. Aquestes sessions amb el Mestre Pelut son molt esperades per tots nosaltres, ja que ens agrada molt que ens vinguin a veure els nostres amics peluts.

Contacta amb nosaltres

Ompliu aquest formulari o truqueu-nos i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

Adreça

Camí Ral de la Mercè, 357 · 08301 · Mataró (Barcelona)

Telèfon

93 796 20 49

Correu

ts.santmarc@gmail.com

RGPD

7 + 8 =